Tuulelaevad.ee ja Laevapiletid.ee laiendasid valikut

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulelaevad.ee hakkab pakkuma ka Soome suunduvatele laevade pileteid.
Tuulelaevad.ee hakkab pakkuma ka Soome suunduvatele laevade pileteid. Foto: Peeter Langovits
Lääne-Eesti saarte ja mandri vaheliste parvlaevaliinide e-piletite müügisüsteem Tuulelaevad.ee alustas koostööd uue elektroonilise laevapiletite müügiportaaliga Laevapiletid.ee, võimaldades reisijatel sellest nädalast osta mõlemast portaalist pileteid nii Eesti saartele kui Soome suunduvatele laevadele.

Tuulelaevad.ee portaali haldava OÜ Tuule Piletikeskuse arendusjuhi Ragmar Saksingu sõnul on tegu olulise uuendusega, mis muudab reisiplaanide tegemise ja laevaga reisimise veelgi mugavamaks.

«Nüüdsest on mõlemast portaalist võimalik jälgida kõikide Lääne-Eesti saarte ja mandri ning Eesti ja Soome vaheliste reiside toimumisi, täituvust ja hindu, sellest lähtuvalt koostada oma reisiplaanid ning osta omale harjumuspäraselt aadressilt nii sise- kui välismaiseid laevapileteid. Lisaks saab saata e-pileti lingi endale meilikasti ja pileti hiljem välja trükkida ning siis polegi enam muud vaja teha, kui ainult reisile sõita,» rääkis Saksing.

Laevapiletid.ee juhataja Jaanus Põderi sõnul tekkis otsus Tuulelaevad.ee-ga koostööd teha silmas pidades mõlema portaali panust uudsete lahenduste pakkumisse ja klientide heaolusse.

«Meie ühine eesmärk on populariseerida merereisimist ja muuta lähipiirkonnas puhkamine eelistatumaks kaugemaa reiside ees,» rääkis Põder.

«Mõlemad portaalid on üles ehitatud põhimõttel, et klient on kuningas – reisija ei pea pileti ostmiseks järjekordades ootama ning reisijal peab olema lihtne ülevaade soovitud sihtkohta jõudmise võimalustest. Laevapiletite tellimine ei ole kunagi olnud nii lihtne kui praegu.»

Tuulelaevad.ee e-piletite ostukeskkonda haldab ja piletimüüki vahendab OÜ Tuule Piletikeskus, laevaliikluse korraldaja OÜ Väinamere Liinid tagab müüdud piletite omanikele parvlaevateenuse Lääne-Eesti saarte ja mandri vahel. 2008. aasta jaanuaris avatud portaalist saab e-pileti osta kindlaks kuupäevaks ja kellaajaks kuni kolm kuud ette. Kuna ostukeskkonnas näeb kõikide reiside broneeringulimiidi täituvust, saab selle abil ülesõitu paremini planeerida.

Laevapiletid.ee on innovaatiline laevapiletite broneerimissüsteem Läänemerel. Laevapiletid.ee on Tallink-Silja, Viking Line, EckeröLine, LindaLine ametlik esindaja. Broneerimissüsteem on avatud alates märtsist 2009 ning on piletite soetamisel kogunud reisijate seas kiiret populaarsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles