Klienti pahandas Tallinki arve aritmeetika: 4+3=10 eurot

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev.
Tallinki laev. Foto: Toomas Huik / Postimees

Noor ehitaja Soomes, kes soovis nädalavahetuseks Helsingist Tallinna sõita, ei saanud kuidagi aru, mis põhjusel ei kajastu tema Tallinki broneerimisarvel eelregistreerimistasuna kolm eurot.

Eelmisel pühapäeval laevapileti broneerimiseks Tallinkisse helistanud 26-aastast Tarmot tabas suur üllatus, kui talle saadeti pärast telefonikõne broneerimist kinnitav teade: reisija tasu 4 eurot, kütuse lisatasu 3 eurot, kokku 10 eurot. Tarmo sõber helistas pool tundi hiljem samale telefonile sooviga broneerida samuti laevapiletit, kuid tema arvel oli aritmeetika paigas: kolm pluss neli oli jälle seitse, kirjutab Õhtuleht.

«Tundub, et küsimus on eelregistreerimistasus, mis on lisatud tema broneeringule, sest ta soovib maksta hiljem, mitte kohe,» kommenteeris Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne, kelle hinnangul sõbra broneeringule antud eelregistreerimistasu suure tõenäosusega ei rakendunud.

«Kahjuks on teemat täpsemalt võimatu kommenteerida, sest meil pole piisavalt alginfot, samuti ei ole me volitatud avaldama reisijate broneeringutega seotud andmeid kolmandatele osapooltele,» ütles Lääne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles