Algas tormijooks maailma parimatele töökohtadele

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia rand.
Austraalia rand. Foto: SCANPIX

Austraalia turismiamet Tourism Australia kuulutas taas välja konkursi kuuele maailma parimale töökohale kandideerimiseks.

Kõik töökohad garanteerivad kuuekuulise ja 100 000 dollari suuruse töölepingu, lisaks makstakse kinni ka kõik elamiskulud.

Väljaanne news.com.au toob välja turismiameti kuus maailma parimat tööpakkumist aastal 2013:

 1. Peo VIP

Ülesanded: arvustada erinevaid festivale ja üritusi ning säutsuda ja postitada oma mõtted suhtlusvõrgustikes, olla VIP. Samuti assisteerida erinevate ürituste promomist ja liikuda ringi erinevates linnades. Töökoht: New South Wales.

2. Pargivalvur

Ülesanded: kontrollida veetemperatuuri, patrullida randades ja jätta endast maha ainult jalajäljed. Töökohaks on Queenslandi saar, kus asuvad maailma suurimad liivarannad ja ka vihmametsad.

3. Elustiili fotograaf

Ülesanded: jagada uusi trende, pildistada nii linna- kui ka maaelu, olla meediakompanii Time Out Melbourne elustiili fotograaf. Samuti tuleb läbi käia kohalike disainerite ja kunstnikega. Töökoht: Melbourne.

4. Ürgse looduse hooldaja

Ülesanded: äratada kängurud, ujuda koos delfiinide ja merilõvidega, kaisutada koaalasid, avastada Kangaroo saart. Töökoht: Lõuna-Austraalia.

5. Metsiku Austraalia sisemaal (Outback) seikleja

Ülesanded: rännata läbi sisemaa, kohtuda kohalikega, leida põnevaid seiklusi.
Töökoht: Austraalia põhjapoolne territoorium.

6. Degusteerimise meister

Ülesanded: avastada riigi parimad maitsed, baarid ja restoranid, selgitada kõige paremad tooted, degusteerida veine, mereande jms.
Töökoht: Lääne-Austraalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles