Air Balticu tasuta online check-in tõrgub

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaam.
Tallinna Lennujaam. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Möödunud nädalal tõrkus Air Balticu tasuta online check-in, firma leti- check-in maksab aga teatavasti 10 eurot.

«Sellisel juhul tehke kindlasti veateatega ekraanipildist väljatrükk ja esitage see Air Balticule lennujaamas, et check-in´i tasust pääseda. Air Baltic selgitas meile, et takistus tuleneb sellest, kui samas PNRis on veel teisigi lende või pileteid,» teatas reisibüroo CWT Estonia oma Facebooki profiilil.

Air Balticu korporatiivsuhete asepresidendi Janis Vanagsi sõnul ei ole konkreetsete klientide kaebusi nendeni jõudnud, mistõttu ei ole põhjust arvata, et tegemist oleks suurema süsteemi rikkega. Küll aga lubab firma oma online-teenuseid parandada ja arendada.

Vanags soovitas kõigil reisijatel kasutada Air Balticu mobiilset check-in´i teenust, mis vähendab tema hinnangul oluliselt lennujaamades ootejärjekordi. «Kui kõik meie reisijad kasutaksid meie mobiilset või online check-in´i, säästaksid nad aastas kokku kuni 90 miljonit minutit oma ajast,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles