Kevadised pakettreisid on suuresti välja müüdud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkus.
Puhkus. Foto: Panther Media / Scanpix

Reisikorraldajate sõnul on tänavused kevadised pakettreisid suuresti väljamüüdud, Tai ja India reisid on hooaja lõpuni välja müüdud.

Novatoursis on aprillis lõppeva talvehooaja reisid suuresti välja müüdud. «Käesolevasse kuusse on saadaval vaid üksikud kohad Tenerifele. Märtsis ja aprillis on Egiptuse ja Kanaari saarte reiside võimalused veidi suuremad. Tai ja India reisid on hooaja lõpuni välja müüdud,» sõnas Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Aprillis algava suvehooaja sihtkohtade müügi avas Novatours juba mullu detsembris. 2012. aasta viimase kuu ja tänavuse esimese kuuga müüs Novatours kokku ligi 35 protsenti oma suvehooaja reisidest, mis on enam kui kaks korda rohkem võrreldes tunamullusega, nentis Uustal.

Traditsiooniliselt kuuluvad Uustali kinnitusel suvesihtkohtade hulka 2013. aastal Türgi, Kreeta ja Bulgaaria tuntud puhkepiirkonnad, otselendudega Tallinnast. Lisaks saab alates maist lennata veel kaheksasse tuntud sihtkohta. Reisikavas on Horvaatia,  Hispaania, Portugal, Sitsiilia, Küprose ja Rhodose saar. Uued piirkonnad on Mallorca saar ning Bodrum ja Marmaris Türgis.

«Siin  tuleb vahet teha, mida mõeldakse kevadise perioodi reiside all – talvehooaeg 2012-2013 reisid väljuvad veel kuni aprilli lõpuni, samas algab juba ka 2013 suvehooaeg aprilli viimastel nädalatel,» märkis reisikorraldaja Aurinko müügijuht Merike Aspe-Kangro.

Talvehooaja alla kuuluvad kevadreisid (Madeira, Maroko, Tenerife) on Aspe-Kangro kinnitusel kindlasti sellel aastal paremini müünud kui eelmisel aastal. «Suvehooaja reiside müügiga oleme alles alustanud ja suuri üldistusi hetke müügi põhjal veel teha ei saa. Kindlasti annab selgema pildi reisijate huvist ja eelistustest eelseisev turismimess Tourest 2013,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles