Inimesed põgenevad Mehhikost

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed põgenevad Mehhikost
Inimesed põgenevad Mehhikost Foto: AFP / Scanpix

Nii kohalikud kui ka turistid põgenevad seagripi tõttu Mehhikost.

Mehhiko lennujaamade väljuvate lendude saalides on tunglemine, samas kui saabuvate lendude saalides on vaid üksikuid inimesi, kirjutab AFP.

Ka hotellid on hakanud tühjenema, paljud turismibürood ei müü enam Mehhiko reise.

«Olen 73-aastane ja varem ei ole mitte midagi sarnast olnud,» sõnas Mehhiko pealinna Mexico lennujaama töötaja Agustin Brena Lemus.

Mexicot külastanud argentiinlanna Maria Ordonezi sõnul on ta valmis võtma esimese ettejuhtuva lennu, et ainult sealt pääseda ja kodumaale jõuda.

Naise sõnul jõudis ta lennujaama piletit ostma liiga hilja. Selleks ajaks oli Argentina juba kõik Mehhiko lennud tühistanud.

«Olen väsinud, helistasin Argentina saatkonda juba ammu. Nad lubasid hotellikoha anda. Ma ei karda haigust, ma lihtsalt tahan koju. Tahaksin lahkuda kohe,» lisas argentiinlanna.

Mehhiko ametivõimude andmetel on alates möödunud nädala reedest riiki saabuvate välismaalaste arv tavapärasest poole võrra väiksem olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles