Estravel pakkus otsepakkumisest neli korda kallimat rongipiletit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Operaatorfirma Eurostari rong tunnelist väljumas.
Operaatorfirma Eurostari rong tunnelist väljumas. Foto: AP / Scanpix

Tarbija24 poole pöördus Estraveli kuldklient, kes küsis Estravelilt rongipileti pakkumist Brüsselist Londonisse ning reisifirma pakutu oli suisa neli korda kõrgem, kui rongifirma kodulehelt leitav piletihind.

Klient kirjeldas, kuidas Eurostari koduleheküljel maksis Brüsselist Londonisse sõitva rongi pilet 50 eurot, kuid Estravel pakkus talle vaid 195 eurost varianti.

«Võib-olla nad pakkusid kallima klassi piletit, aga miks nad siis sinna kõrvale vähemalt ka odavamat varianti välja ei toonud,» imestas klient.

Estraveli turundusdirektor Janika Ritsoni sõnul on 50-eurone pilet Eurostari eripakkumine, mida raudteefirma müüb ainult otse oma veebilehel krediitkaardiga tasumisel ning edasimüüjatele seda pakkumist ei laiendata.

«Meie reisikonsultant oleks aga pidanud kliendile viitama, et otse ostes saab klient hinnavõidu ja laskma kliendil endal otsustada, kas osta meie vahendusel või otse. Antud juhul on see jäänud inimliku eksituse tõttu tegemata. Vabandame ja võtame õppust,» nentis Ritson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles