SAS arendab lennuki pardal pakutavat WiFi teenust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuari lõpust on kõikides wifiga varustatud SASi lennukites tasuta meelelahutus ja teenused.
Jaanuari lõpust on kõikides wifiga varustatud SASi lennukites tasuta meelelahutus ja teenused. Foto: SAS

Eelmise aasta lõpus asus lennufirma SAS tugevdama oma pardal pakutavat WiFit, mille jaoks käivitati uus avaleht pakkumaks tasuta digitaalset meelelahutust ja teenuseid kõigile reisijatele.

SAS töötab wifi arendamiseks tuntud partneritega, kelle hulka kuuluvad Dagens Nyheter, Dagens Næringsliv ja International Herald Tribune. Reisijad saavad tasuta kuulata Rootsi kõige populaarsemat podcast’i Alex & Sigges, kus esinevad Rootsi kuulsused Alex Schulman ja Sigge Eklund. Lisaks on reisijatel tasuta ligipääs SASi veebilehele, reisinõuannetele, uuele portaalile My SAS Idea ja EuroBonus poele. Kui reisija soovib, siis saab osta ka piiramatu ligipääsuga internetikasutuse. Need reisijad, kes lendavad Economy Extra või Business klassis ja EuroBonus Gold püsikliendikaardi omanikud, saavad internetti kasutada tasuta.

«Praegu tutvustame esimest sammu meie visioonist, milline võiks olla SASi WiFi,» ütles lennufirma SAS tootearendusjuht Philip Wågnert.  «Tulevikus hakkab see sisaldama kohandatud meelelahutust: muusika, filmid, mängud, ostlemine ning muud funktsioonid, mida meie kliendid kasutavad. Läbi My SAS Idea portaali saame ideid oma klientidelt, kes aidavad kaasa meie pardal pakutavate teenuste arendamisele. Nii saame olla kindlad, et sisu on klientidele sobiv innovaatiline,» lisas Wågnert.

Lennufirma SAS jätkab töötamist oma klientidega läbi uue portaali My SAS Idea, et arendada selle teenuse sisu. Kliente julgustatakse andma tagasisidet ja enda ettepanekuid teenuste arendamiseks.

Jaanuari lõpust pakuvad kõik SASi lennukid, mis on varustatud WiFiga, tasuta teenuseid ja meelelahutust pardal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles