Guardian soovitab puhata Eesti metsikus looduses

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnuvaatlus kogub Eestis populaarsust.
Linnuvaatlus kogub Eestis populaarsust. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Suurbritannia tuntud ajaleht Guardian tõi välja 20 kohta, kus tasuks oma puhkus veeta. Teiste Euroopa vaatamisväärsuste seas soovitati Eesti loodusretki.

Artiklis «20 of the Best Bargain Holidays in Europe for 2013» jagatakse näpunäiteid neile, kes ei soovi oma puhkust mööda saata rannas lebades.

Eestit reklaamitakse brittidele kui võimsa loodusega paika, kus võib kohata haruldasi linde nagu must-toonekurg, öökull, kirjuhahk. Kui linnuvaatlus ei paku huvi, siis saab jälgida karu, kährikut, põtra, metssiga või minna paadiretkele kopra radadele või uurida lendoravaid.

Väljaande teatel algavad kolmepäevaste linnuvaatlusreiside hinnad 395 eurost (sh majutus ja giidi teenus), ühe – ja kahepäevaste loomavaatlusreisid aga 55 eurost.

Teiste vaatamisväärsustena soovitatakse Islandi virmalisi, kääbikumaja Hollandis, tuntud Prantsusmaa saart Mont-Saint-Michel ja Küklaadide saarestikku Kreekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles