Sajad eestimaalased on sõitnud aastavahetuseks välismaale

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ministeeriumis end registreerinud inimesed on enamasti sõitnud soojale maale.
Ministeeriumis end registreerinud inimesed on enamasti sõitnud soojale maale. Foto: SCANPIX

Välisministeeriumile on endast teada andnud peaaegu 900 inimest, kes on sõitnud aasta lõpuks reisile välismaale.

Välisministeeriumi pressiesindaja sõnul on praeguseks enda lühiajalise välismaal viibimise registreerinud 876 inimest, kellest 119 on reisil Austraalias, 90 Egiptuses ja 62 Tais.

57 registreerunut viibib välisministeeriumi andmetel Suurbritannias, 44 Hiinas, 36 Indoneesias ja Türgis, 32 Itaalias ja 31 USAs. Belgiasse on aasta lõpuks sõitnud 23, Venemaale 21, Hispaaniasse, Gruusiasse ja Filipiinidele 20, Malaisiasse 18, Ukrainasse 15, Saksamaale 14, Araabia Ühendemiraatidesse 13 ning Prantsusmaale, Mehhikosse ja Singapuri 12 inimest.

Välisministeerium soovitab kõigil välismaale sõitjatel enda välisriigis viibimine registreerida kas ministeeriumi veebilehel või telefonirakendusega «Reisi targalt». Hädaolukorras saavad Eesti konsulid oma reisi registreerinud inimestega kiiresti ühendust võtta, jagada infot ja vajadusel neid abistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles