Hotellitoa võtit hakkab asendama nutitelefon

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuriti ka nutitelefone.
Uuriti ka nutitelefone. Foto: AP/Sanpix

Lõuna-Korea pealinnas Souli hotellis avab toaukse võtme asemel nutitelefon, millega saab ka netis surfata, tulesid ja temperatuuri reguleerida.

On kerge sattuda võõras hotellitoas segadusse mitmest erinevast puldist, eriti kui kannatada ajavööndivahetusest põhjustatud väsimuse all, kirjutab portaal Advanced Korean Tehnology. Just seetõttu otsustasidki Lõuna-Korea ettevõte LG CNS koostöös hotelliga Souli hotelliga Skypark luua «nutika toa teenuse».

Selles hotellis on paljud asjad, nagu näiteks tulede ja televiisori lülitamine, kiiresti tehtavad tänu nutitelefonile, mis antakse külastajale hotelli vastuvõtus. Sama telefon toimib ka hotellitoa võtmena. Hotellitoas saab sellega muuta toatemperatuuri ja tellida einet. Kui soovitakse lisapatja või kui soovitakse, et toateenindus ei segaks, siis on selleks olemas eraldi mobiilirakendus.

Praegu saab nutitelefonist hotellivõtit kasutada 16 toas, kuid LG CNS kinnitusel on kavas sama tehnoloogia võtta kasutusele veel kahes avatavas hotellis. Tulevikus aga pole vaja enam ukse avamiseks kasutada hotelli antud telefoni, vaid külastajad saavad ise oma nutitelefoni vastava rakenduse alla laadida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles