Eestlaste eelistatuim jõulupuhkuse sihtkoht on Egiptus

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheopsi püramiid
Cheopsi püramiid Foto: Wikipedia.org

Reisibüroo Estravel hinnangul on eestlaste eelistatuim jõulupuhkuse sihtkoht Egiptus, millele järgnevad Kanaari saared ja Tai. 

Eksootilisematest kohtadest lennati jõuluks Mehhikosse, Roheneemesaartele ja Indiasse.Reisibüroo Estravel hinnangul reisis jõuluks välismaale ligi 1000 eestlast, neist kolmandik läks jõulupuhkusele pakettreisiga.

«Kuigi enamus eestlastest võtab jõulud vastu kodus, on mitmete perede jaoks saanud traditsiooniks veeta pühad puhkusereisil. Nii nagu eelmisel, nii ka sel aastal sõideti jõuluks enim Egiptuse päikese alla,» rääkis Estraveli turundusdirektor Janika Ritson.

Kogu aasta populaarseim puhkusereisi sihtkoht on Estraveli andmetel Türgi, kuhu on viimase 11 kuu jooksul Estraveli kaudu reisinud 1879 inimest. Järgmisena eelistatakse päikesereisi sihtkohtadena Kreekat, Kanaari saari ja Egiptust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles