Czech Airlines sulgeb Praha liini ja hüvitab piletiostnutele kulud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Czech Airlinesi lennuk saabumas Tallinna lennuväljale.
Czech Airlinesi lennuk saabumas Tallinna lennuväljale. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tšehhi lennufirma Czech Airlines (CSA) sulgeb 9. jaanuaril 2013 Tallinn-Praha liini, kõigi piletiostnutega peaks lennufirma ise ühendust võtma.

6. jaanuaril lõpetab CSA lennud ka Vilniuse ja Praha vahel. Mõlemad linnad jäävad CSA lennugraafikusse edasi, kuid neid opereerib Riia kaudu lennates Air Baltic.

Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuhi Lauri Linnamäe sõnul lõppevad reisid nende andmetel ära talvehooajaks. «Selle kohta, kas CSA suvehooajal Tallinnasse lendab, meil täna veel teavet pole. Märtsist lendab Prahasse Air Baltic, mis tähendab, et üle Riia saab väga suurt ringi tegemata Tšehhi siiski kohale,» täpsutas ta.

«Kui firma on müünud pileteid lendudele, mis ära jäävad, siis sellisel juhul hoolitseb lennufirma pileti ostnute eest - asenduslennud, hüvitised vms, mis kellelegi sobivam on. Standard on, et firma võtab piletiostnutega ise ühendust ja pakub lahenduse välja,» ütles Linnamäe ja lisas: «Aga see on lennufirma ja reisija vaheline asi, kus lennujaam on kõrvalseisja. Konkreetseid lahendusi Czech Airlinesi ja klientide vahel saab kommenteerida vaid CSA ise.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles