Algas registreerimine roheliste rattamatkale

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratturid.
Ratturid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees
Rattamatka huvilised saavad eilsest alates end kirja panna roheliste rattaretkele. Seekord on matka pealkirjaks «Kuidas elad, Luitemaa?» ja reisiseltskond saab tutvuda Pärnumaa elu-oluga.

Matk toimub kaheksandast kümnenda maini ja saab alguse Kilingi-Nõmmelt. Kolme päevaga läbivad retkelised 200 kilomeetrit ja saavad selle käigus ülevaate paikkonna rikkalikest looduskaitse- ning linnu-uurimise traditsioonidest, samuti Liivimaa ajaloolistest piiridest ja metsavendadega seotud pärimusest.

Laagripaikades on võimalus jälgida eurodebatti  läbiva teemaga ELiga liitumise mõjust Eesti loodusele ja keskkonnakaitsele, saada ülevaade Nigula metsloomade taastuskeskuse tööst ning lisaks pakub keskkonnatelk võimalust arutleda teemadel rattarikkaks ja võlguelamine.

Meelelahutuse eest hoolitsevad Justament, Svjata Vatra, Liisi Koikson, suupillikvintett Piccolo, Tiit Born ja Bonzo.

Eelregistreerimine kestab viienda maini. Osalustasu täiskasvanutele on 590 krooni, õpilastele, pensionäridele ja ITIC kaardi omanikele 410 krooni. Retke alguspäeval on osavõtumaks vastavalt 750 ja 550 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles