Spaahotellid on aastavahetuseks juba broneeritud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Paradiis.
Tervise Paradiis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti erinevate spaahotellide esindajad ütlesid BNSile, et aastavahetuse perioodiks on hotellid juba vene ja soome turistide poolt broneeritud ning vabu tube peaaegu enam ei ole.

Viimsi Spa ja Kuressaare Grand Rose Spa müügijuht Lauri Teorein ütles BNSile, et nii jõulud kui uus aasta on mõlemas hotellis 100-protsendilise täitumusega ning et jõulude ajal tuleb enamus külalisi Soomest ja uusaastaks Venemaalt.

Keskmiselt peatuvad külastajad Viimsis ja Kuressaares kolm kuni neli päeva.

Pärnu spaahotellide Tervis ja Tervise Paradiisi omaniku Tervis Spaa Grupi juhatuse liige Jaan Ratniku sõnul on keskmine täitumus pühade ajal juba praegu üsna kõrge. Rahvuste lõikes domineerivad enne aastavahetust eestlased ja soomlased, peale aastavahetust venelased.

Värska Sanatooriumi ja Veekeskuse müügi- ja turundusjuht Nelly Must ütles, et 30. detsembrist 6. jaanuarini nende hotellides enam vabu kohti ei ole. Värskas on kõige populaarsemad seitsmepäevased paketid, lisas Must. Peaaegu kõik Värska spaahotelle aastavahetusel külastavad turistid tulevad Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles