Kuulsuste piilumiseks piisab ka Kreekast

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreekas Hydra saarel asuvas restoranis saab rahuliku muusika saatel nautida päikeseloojangut ja kui veab, piiluda ka kõrvallauas istuvaid kuulsusi.
Kreekas Hydra saarel asuvas restoranis saab rahuliku muusika saatel nautida päikeseloojangut ja kui veab, piiluda ka kõrvallauas istuvaid kuulsusi. Foto: VG Nett
Need, kes soovivad oma puhkusele vürtsi lisada kuulsuste piilumisega, ei pea sõitma ilmtingimata Hollywoodi. Ka Euroopas, näiteks Kreekas leidub paiku, kus maailmajärgu staare kohata.

Staarile võib otsa komistada juba 1960. aastatest alates rikaste ja ilusate kogunemispaigaks olnud Hydra saarel, kirjutas VG Nett.

Praegu võib saarel suure tõenäosusega kohata kõmulist dollarimiljardäri Richard Bransonit, kes omab saarel ka kinnisvara nagu artist Leonard Cohengi.

Merel seilamist armastavad ja Kreeka vetesse sattunud staarid veedavad tavaliselt aega Kefalonia saarel asuvas Fiskardo sadamakülas. Kefalonia kuulub nii Madonna kui ka Bruce Springsteeni meelispaikade sekka.

Antiparose saarel on aga mitmeid aastaid pukhust veetnud Tom Hanks, lisaks on siin aeg-ajalt näha Jennifer Anistoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles