Lihavõtete ajaks tiheneb praamigraafik

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil parvlaev Harilaid.
Pildil parvlaev Harilaid. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees
Kuna lihavõttepühade tõttu on eeloleval nädalavahetusel oodata tavapärasest suuremat reisihuvi, tihendas Väinamere Liinid parvlaevagraafikuid.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on Suur reede igal aastal toonud saartele tavanädalavahetusest rohkem reisijaid. «Anname endast parima, et võimalikult operatiivselt teenindada kõiki reisijaid, kes pühadeks saartele sõidavad ning palume ka reisijatelt mõistvat suhtumist,» ütles ta.

Kuivastu-Virtsu liinil lisanduvad sel pühapäeval väljumised Kuivastust kell 8 ja Virtsust kell 9. Graafikuväliselt teenindab reisijaid ka kolmas parvlaev Harilaid.

Suuremad muudatused on planeeritud Rohuküla-Heltermaa liinil. Eelolevaks neljapäevaks ja reedeks on graafikusse lisatud väljumised Rohukülast kell 12.30 ja Heltermaalt kell 14.30, pühapäeval on plaanis lisareisid Rohukülast kell 8.30 ja Heltermaalt kell 10.30.

Hiiumaad ja mandrit ühendaval liinil tuleb arvestada ka ohtlike veoste vedajate vajaduste ja võimalustega, mistõttu on sel neljapäeval ohtlike veoste reisi asendatud tavaväljumisega Rohukülast kell 20.30 ning toimub ka lisareis Heltermaalt kell 22.30.

Samas jäävad ära väljumine kolmapäeval Rohukülast kell 20.30, mille asemel toimub ohtlike veoste reis, ning väljumine Heltermaalt kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles