Finnair jagab piletiklassid viieks

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk
Finnairi lennuk Foto: SCANPIX

28. novembrist hakkab Finnairis sarnaselt Estonian Airile kehtima uus piletisüsteem, mis jagab äri- ja turismiklassi eraldi viieks klassiks.

Finnairi Eesti filiaali esindaja Kristi Kukk kinnitas, et uus piletisüsteem tagasiulatuvalt ei kehti. «Kehtivad broneeringu tegemise päeval olnud reeglid. Praegu tehakse broneering vanade reeglite järgi,» ütles ta.

Uued piletitüübid jagunevad viieks: senine äriklass jaguneb BUSINESS ja BUSINESS SAVER’iks ning turistiklassis lennates saab valida piletite PRO, VALUE ja BASIC vahel.

Iga Finnairi piletitüüp sisaldab vähemalt ühe käsipagasiühiku, ühe registreeritud pagasi ühiku, ning toitlustuse üle 2 tunni pikkustel lendudel. Toitlustus jaguneb sisuliselt vanaviisi: üht ja sama einet pakutakse kõigis kolmes turistiklassis lendajatele ning teist sööki saavad kahes äriklassis reisijad.

Finnairi uued piletitüübid:

BUSINESS: Mõeldud reisijatele, kes soovivad kasutada äriklassi teenuseid ja paindlikke lennutingimusi. Pilet sisaldab kohta äriklassis ning äriklassi toitlustusteenust, ligipääsu lounge’i, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, kahte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse täies ulatuses.

BUSINESS SAVER: Mõeldud reisijatele, kes soovivad äriklassi hoolitsust ning kelle reisiplaanidesse tõenäoliselt muutusi ei tule. Pilet sisaldab kohta äriklassis ning äriklassi toitlustusteenust, ligipääsu lounge’i, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, kahte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Osaliselt hüvitatakse kasutamata pileti summa. Piletitüüp on saadaval ainult mandritevahelistel lendudel.

PRO: Mõeldud reisijatele, kes soovivad soodsamat piletihinda, kuid ka mõningat paindlikkust ning võimalust saada teenuseid eelisjärjekorras. Pilet sisaldab kohta turistiklassis, toitlustusteenust, eelisjärjekorras lennujaamateenuseid (check-in, turvakontroll, pardalepääs, pagasi kättesaamine), kahte äraantavat pagasit, ühte käsipagasit, eelisjärjekorras istekoha valikut. Pileti ostjal on võimalik muuta reisijate nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse täies ulatuses.

VALUE: Mõeldud reisijatele, kes soovivad soodsat piletihinda, kuid ka mõningat paindlikkust. Pilet sisaldab kõiki põhiteenuseid – koht turistiklassis, toitlustusteenus!, üks äraantavat pagas, üks käsipagas. Lisatasu eest on võimalik muuta reisija nime, lendu ja kuupäeva. Kasutamata pileti summa hüvitatakse osaliselt.

BASIC: Mõeldud reisijatele, kes otsivad soodsaima hinnaga pilet. Pilet sisaldab kõiki põhiteenuseid mugavaks lennureisiks – koht turistiklassis, toitlustusteenus, üks äraantavat pagas, üks käsipagas. Piletit ei ole võimalik ümber vahetada, samuti ei hüvitata kasutamata piletit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles