Estravel: seoses orkaaniga võivad lähiajal ära jääda paljud lennud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormiootus USAs. Turistid New Yorgis Times Square'il.
Tormiootus USAs. Turistid New Yorgis Times Square'il. Foto: SCANPIX

Estravel teatas, et seoses peagi USA Idarannikule jõudva tormiga Sandy võivad lähiajal ära jääda paljud ühendriikidesse suunduvad või sealt väljuma pidanud lennud.

See puudutab järgmiste linnade lennujaamu: Boston, Buffalo, Baltimore, Charlottesville, Charleston, Washington, New York, Greensboro/High Point, Westchester County, Philadelphia, Harrisburg, Norfolk, Pittsburgh, Raleigh/Durham, Richmond, Rochester, Syracuse, Watertown, Windsor Locks (Springfield, Hartford).

Estravel andis teada, et kui inimese lend on orkaanist mõjutatud, peaks ta pöörduma talle pileti müünud reisibüroo poole. Enamasti lubavad lennufirmad reisijaid ümber broneerida hilisemaks kuupäevaks sama teenindusklassi piires.

Euroopa lennufirmade kliendid, kes koju ei pääse, võivad kohapeal nõuda EÜ määrusele 261/2004 viidates hoolitsust majutuse ja söögi näol või vähemalt vastavad kviitungid alles hoida ja nõude tagantjärele esitada.

Et reisikindlustus kehtiks, peab Estraveli teatel reeglina olema ostetud looduskatastroofi lisakaitse. Samas ERGO kindlustus on juba teada andnud, et hüvitab Sandy tõttu tekkinud võimalikud reisitõrked neil klientidel, kelle reisitõrkekindlustus jõustus hiljemalt 27. oktoobril.

Kliendid, kes soovivad lähipäevadel USAsse sõita ja tahavad varem ostetud piletile lisaks kindlustust sõlmida, peavad arvestama, et neile tormi tõttu tekkinud kulusid ei hüvitata. Kliendid, kes ostavad reisi samal ajal reisitõrkekindlustusega, on jätkuvalt kaitstud võimalike tõrgete eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles