Hiiumaa liinil hakkas kehtima talvegraafik

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heltermaa sadam, parvlaev Regula.
Heltermaa sadam, parvlaev Regula. Foto: Mihkel Maripuu

Heltermaa-Rohuküla parvlaevaliin läheb esmaspäevast, 29. oktoobrist üle talvisele sõidugraafikule.

Rohuküla-Heltermaa liinil hakkab talvegraafikus olema senisega võrreldes nädalas 40 reisi vähem. Talvegraafik on sarnane varasemate aastatega, reisid väljuvad enamasti kummastki sadamast neljatunnise intervalliga.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel märkis, et tänavu olid sügisgraafikud tänu kommertsreisidele esmakordselt varasemast tihedamad. «Tegime omal ettevõtmisel igal nädalal 28 reisi rohkem, kui riigi tellitud graafikus ette nähtud. Seda seetõttu, et mitte lasta teenusekvaliteedil pärast suvise tipphooaja lõppu järsult langeda.»

«Täiendavad reisid õigustasid end, sest septembris sõitis liinil pea 10 protsenti sõidukeid rohkem kui mullu samal ajal. Reisijatel oli võimalik valida rohkemate väljumiste vahel ning võimalus laevast maha jääda oli väike. Loodetavasti liigub ka riigi tellimus talvegraafikute osas suunas, mis lubab tagada saartega kvaliteetse ühenduse,» lisas Treiel.

Liini teenindavad parvlaevad Hiiumaa ja Regula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles