Jaga oma reisimuljeid ja võida jaanipäevaks fotoaparaat!

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sony

Tarbija24.ee ootab lugejatelt kirju oma elu meeldejäävaima reisi kohta - olgu selleks siis imeline romantiline puhkus mere ääres, närvekõditav seisklusmatk mägedes, põnevaid avastusi täis linnapuhkus või hoopis täiesti äpardunud, kuid õpetlik reisikogemus.


Koostöös koduelektroonikaupluste ketiga ONOFF premeerime parima reisikirja autorit kompaktse Sony fotokaameraga, millega saab asuda jäädvustama juba uusi, tänavusuviseid seiklusi!

Kuni ühe A4 pikkuseid reisikirju ootame kuni 15. juunini (k.a) aadressil toimetus@tarbija24.ee. Hea, kui reisi illustreerimiseks saad saata ka mõne pildi.

Ära kindlasti unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime võidu korral Sinuga ühendust võtta!

Paremad reisilood avaldame Tarbija24.ee reisirubriigis, 19. juunil kuulutame aga välja toimetuse lemmiku, kes saab endale kompaktse Sony Cyber-shot 7,2-megapikslise digikaamera DSC-W120.

Kaameral on 4-kordne Carl Zeissi optiline zoom, Super Steady Shot värinastabilisaator, 2,5-tolline LCD-ekraan, HD-väljund, võimalus salvestada ka heliga videosid. Kaasas on ka käepael ja vutlar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles