Tallinna-Peterburi rongi sõiduaeg lüheneb

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva rongi väljumisajad muutuvad alates 28. oktoobrist.
Moskva rongi väljumisajad muutuvad alates 28. oktoobrist. Foto: Toomas Huik/Postimees

Alates 28. oktoobrist muutub rahvusvaheliste reisirongide Tallinn-Moskva-Tallinn ning Tallinn–Peterburi-Tallinn sõidugraafik ning muudatus toob kaasa oluliselt lühema sõiduaja suunalPeterburi-Tallinn.

Go Raili arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul on tegu sesoonse graafikumuudatusega, mis ühtlasi võimaldab oluliselt lühendada sõiduaega suunal Peterburi-Tallinn.

«Oktoobri viimasel pühapäeval muutub raudteel rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaan, mis ühtlasi lubab lühendada sõiduaega Peterburist Tallinna senise 7 tunni ja 15 minuti asemel 6 tunni ja 32 minutini. Reisijatele tähendab see olulist ajavõitu,» rääkis Ševtsov.

Liinil Tallinn-Peterburi-Tallinn sõitev reisirong väljub alates 28. oktoobrist mõlemast linnast senisest hiljem. Tallinnast Peterburi väljub rong kell 7.23 ning jõuab sihtkohta Vitebski vaksalisse kohaliku aja järgi kell 15.55. Samast väljub rong Tallinnasse kohaliku aja järgi kell 18 ning jõuab Balti jaama kell 22.50.

Tallinnast Moskva suunas väljub rong senisest varem ehk 16.50 ning saabub sihtkohta Leningradski jaama kohaliku aja järgi kell 9.20. Väljumisaeg Moskvast Tallinnasse jääb samaks. Venemaa pealinnast kohaliku aja järgi kell 18.05 väljuv rong jõuab Balti jaama kell 8.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles