Parim öömaja Arlandas – Boeing 747

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jubo Hostel
Arlanda lennumjaamas pikalt järgmist lendu ootama sunnitud reisijad võiksid aja veetmiseks sisse astuda Boeingusse ehitatud majutusasutusse nimega Jumbo Hostel, soovitab Martin Hanson oma ajaveebis.

Arlanda lennujaama maandudes tabasin ennast imelisest situatsioonist. Minu järgmise raudlinnuni oli aega täpselt 17 tundi ning mitte mingit viitsimist vedeleda pea ööpäev kuskil lennujaama avarustes. 

Pakkusin siis kohalikult informaatorile leti alt raha et see mulle miski lounge-koha lennujaamas pakuks. Ei miskit. Lõin läpaka siis lahti ning siestasin märksõnad. Ja voila

Arlanda lennujaama lähedal asub ehitis nimega Jumbo Hostel, mis ei ole muud kui suur 747 jumbojet, millesse miski svensson on ehitanud hosteli. Maksab vähe rohkem kui Cairo kesklinnas prussakatega kahe euro eest tudida, kuid on vingeim kogemus. 

Muuseas tegemist on frantsiisiettevõttega, mida hakatakse müüma nagu Starbucksi või mäktoonaldsit. Praegu pannakse Madriidi ja Sydneysse samu hosteleid püsti. Šeff värk. 

Täis mugavus, laiad voodid, telekas toas, kemmerg küll toast eemal, kuid nõu vorris. Imeline viis kuidas vahepealset aega kummina ära venitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles