Leht: Tallinn langes välja soomlaste reisisihtide esikümnest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Raigo Pajula

Hotellide hinnatõus on viinud selleni, et Tallinn on langenud omal käel reisivate Soome turistide reisisihtide esikümnest välja, jäädes 11. kohale, kirjutab Kauppalehti.

Möödunud aasta algul oli Tallinn lehe teatel veel populaarsuselt kolmas reisisihtkoht. Tallinna populaarsus on langenud omal käel reisivate Soome turistide hulgas seetõttu, et hotellihinnad on tõusnud, kirjutab leht viitega Hotels.com'i hinnaindeksile.

Aastaga on hotellitoa keskmine maksumus tõusnud 14 protsenti. Tänavu esimesel poolaastal oli keskmine hind 84 eurot ja aasta varem 74 eurot. 2010. aasta esimesel poolel oli keskmine hind 66 eurot.

Viie tärni hotelli toa hind tõusis aastaga 137 eurolt 149 eurole, kuid sellest hoolimata on Tallinna viie tärni hotellid Euroopas ühed odavamad.

Hotels.com'i kommunikatsioonijuht Yvonne Bonanati ütles teemat kommenteerides, et Eesti ühines euroalaga 2011. aasta alguses ja riigi majanduskasv on selgelt mõjutanud hotellide hinnataset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles