Eestlased tegutsevad aktiivselt olümpialinna Londoni majutusäris

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni hotell ootamas olümpiakülastajaid.
Londoni hotell ootamas olümpiakülastajaid. Foto: SCANPIX

Londonis tegutsevad Eesti mehed Riko Muttik ja Risto Urb otsustasid olümpia ajal tiheda konkurentsiga majutusäris võistelda ja lõid veebilehe OlympicLettings.com.

Tegemist on lehega, mis on mõeldud põhiliselt eraisikutest kinnisvaraomanikele, kes soovivad korteri või maja olümpia ajaks välja rentida, ning majutust vajavatele spordimängude külastajatele, Muttiku sõnul on nende veebilehel reklaamitavate eluruumide hinnad umbes kolmekordsed võrreldes tavaliste pikaajaliste korterirendi hindadega, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

IT-ettevõtte Codewizer tegevjuhina töötav Riko Muttik selgitas, et mida olümpia staadionile ligemale, seda kõrgemad hinnad, kui kaheotaline normaalses seisukorras korter maksab 1500 naela kuus, siis võib arvestada, et praegu on hind ligikaudu 4500 naela.

OlympicLettings on turul olnud neli kuud ja Muttik sõnul huvi veebilehe vastu aina kasvab, sarnast eraisikute kinnisvara lühiajalist väljarentimisteenust on juba kaks ja pool aastat pakkunud onefinestay, kus teenuste divisjoni juhina teenib leiba eestlane Sten Saar.

Et suure tööhulgaga toime tulla, on Sten Saar ainuüksi enda meeskonda pidanud viimase kuue kuu jooksul juurde palkama 50 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles