Reisibüroo Balt Travel Agency teatas maksejõuetusest

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palmisaar.
Palmisaar. Foto: SCANPIX

Balt Travel Agency teatas täna tarbijakaitseametile, et ei suuda täita kohustusi ja on maksejõuetu. Tarbijakaitseamet kogub firma klientidelt nõudeid 20. juulini.

Tarbijakaitseamet teatas, et nõuete rahuldamiseks on Balt Travel Agencyl 34 000 euro suurune tagatis, mis on seatud firmades Salva Kindlustus ja Baltikums. Reisita jäänud, kuid raha reisibüroole maksnud klientidelt hakkab amet avaldusi koguma tänasest. Avalduse esitamiseks tuleb täita vastav vorm, mille leiab koos juhendiga tarbijakaitseameti kodulehelt.

Avaldus tuleb hiljemalt 20. juuliks 2012 saata aadressile Rahukohtu 2, Tallinn 10130 või e-kirjaga info@tarbijakaitseamet.ee.

Nendel tarbijatel, kes maksid reisi eest Balt Travel Agencyle krediitkaardiga, soovitab amet makse tühistamiseks pöörduda panga poole. Kui reisiostja oli jõudnud sõlmida ka reisitõrkekindlustuse, võiks pöörduda kindlustusfirma poole ja küsida üle, kas reisifirma maksejõuetus on kindlustusega kaetud või mitte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles