Oslo lennujaama turvatöötajad hakkavad streikima

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gardermoeni lennujaam Oslos.
Gardermoeni lennujaam Oslos. Foto: Reuters/ScanPix

Norras streigivad homme Gardermoeni lennujaama turvatöötajad ning seetõttu võib turvakontrolli läbimine olla raskendatud.

1. juunil streigivad Oslo Gardermoeni lennujaama G4S turvatöötajad, teatab lennujaam oma kodulehel. Kuna streigist on teatanud suur hulk turvatöötajaid, siis tuleb turvakontrolli läbilaskevõime väheneb märgatavalt. See toob kaasa suuri kõrvalekaldeid lennuliikluses. Oslo lennujaam koos lennufirmadega püüavad leida tekkinud olukorrale lahendusi.

Tallinnast lendab Gardermoeni lennujaama ka Estonian Air. «Praegusel hetkel räägitakse turvatöötajate võimalikust streigist, lennuplaani osas muudatusi tehtud ei ole,» ütles Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen. Ta lisas, et reisijad peaksid arvestama, et turvakontrolli läbimine Oslo lennujaamas võib võtta mitmeid tunde ja seepärast tasub lennujaama tulla suure ajavaruga.

Lennufirma lubas, et täpsema info saamise korral pannakse see üles ka nende kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles