Saaremaal tunnustati turismivaldkonna parimaid tegijaid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ralli
Saaremaa ralli Foto: Õhtuleht / Scanpix

Saarte Hääl kirjutab, et üheksandat aastat järjest kuulutati kolmes kategoorias välja Saare maakonna turisminduse parimad. Erandkorras anti tänavu välja ka turismi elutöö preemia, mille pälvis 50. juubelit tähistanud Saaremaa ralli korraldaja Saaremaa Rally MTÜ.

Kandidaatide esitamiseks parimate turismitegijate konkursile oli aega kuu ja selle jooksul laekus Visit Saaremaale 17 avaldust. Kolmapäeval koos istunud kuue turismiga seotud organisatsiooni esindajad valisid nominentide seast parimad ning üleeile õhtul Kuressaare Pritsumajas toimunud turismi aastalõpupeol anti tunnustused ka üle.

Parima turismiarendaja nominendid olid Kuressaare tänavafestival, MTÜ Saaremaa Võrkpall ja Kuressaare tänavapiknik. Tiitli pälvis neist viimane, mis on turismitegijate ja ka teiste seal osalenute hinnangul täiesti ainulaadne algatus.

Tänavapikniku kohta on ka öeldud, et ürituse näol on tegemist kui päriselu Facebookiga. See kogub suurte sammudega aina enam hoogu ja tuntust ning kasvab iga aastaga. Tegemist on igati tänuväärse hooaega pikendava üritusega.

Loe edasi Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles