Reisilennuki mootor lendas õhku ja sadas inimestele kaela (1)

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spirit Airlines
Spirit Airlines Foto: Vida Press

Detroidi elanikud pidid põgenema suurte lennukimootori juppide eest, mis taevast alla sadasid.

Spirit Airlinesi lennukil tekkis mootori töös tõrge, mistõttu mootor purunes ja tükid lendasid laiali. Michigani linna elanikud kuulsid väljas veidraid hääli ja avastasid, et taevast kukuvad alla suured ja tulikuumad metallitükid, vahendab news.com.au.

«Ma nägin naabrit tantsimas, arvasin, et ta leidis raha, aga selgus, et ta põikles eemale kukkuvatest metallitükkidest,» sõnas üks Michigani elanik.

Pardal olnud reisijad kirjeldasid, et lennuk hakkas kohe pärast õhkutõusu veidralt rappuma ning üsna pea teatas piloot, et mootoriga on tekkinud probleem. «Kõik kartsid, et me saame surma. Inimesed hoidsid kätest kinni ja palvetasid ning nende emotsioonid olid kontrolli alt väljas, kuid seda ei saa pahaks panna,» sõnas pardal olnud reisija.

Lennuk keeras vaid mõni minut pärast õhkutõusu tagasi ja lennuk maandus turvaliselt Detroidi Metropolitani lennujaamas. Teadaolevalt ei saanud vahejuhtumis keegi kannatada.

Föderaalne lennuamet on asunud õnnetuse põhjust uurima ning ametnikud on saadetud hindama ka linnale tekitatud kahju. Kuigi esialgu levisid kuuldused, et lennuamet korvab autodele ja hoonetele tehtud kahju, siis tegelikult tuleb kodanikel pöörduda ikka lennufirma või oma kindlustusseltsi poole.

Lennufirma esindaja sõnas vaid, et lennuk naasis turvaliselt, ning et nad teevad lennuametiga koostööd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles