Puhkusel kulub sotsiaalmeedia peale üllatavalt palju aega

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turist Roomas
Turist Roomas Foto: Vida Press

Expedia värskest uuringust selgub, et nädalase puhkuse jooksul veedavad inimesed sotsiaalmeedias keskmiselt üheksa tundi. 

Kuigi paljud võivad tunda, et nad justkui peaksid sotsiaalmeediasse pilte postitama, siis lausa 44 protsenti vastanutest väitis, et suhtlusvõrgustikud on nende puhkuseelamuse mingil määral rikkunud, vahendab Travel and Leisure.

«Vaatamata sellele, et sotsiaalmeedia rikub nende puhkuse ära, on see endiselt üks oluline osa reisil käimisest,» sõnas Expedia kaubandusdirektor Alex Patts. Kümme protsenti vastanutest tunnistas aga, et nad teevad ühest poosist isegi kuni 15 pilti, et saada täiuslik, mida siis sotsiaalmeediasse postitada.

Lisaks tunnistas veerand vastanutest, et nad pööravad suhtlusvõrgustikele puhkusel olles rohkem aega kui kodus, mis teeb lõõgastumise tegelikult veelgi keerulisemaks.

Selleks, et reisiselle veidi telefonidest võõrutada, on loodud rakendus Stay Off Social, mis postitab ise sotsiaalmeediasse ilusaid pilte. Rakendusse tuleb vaid sisestada oma sihtkoht ning aeg, kaua puhkusel ollakse ning kui sageli soovid, et rakendus postitusi teeks. See sobib eelkõige nendele, kes soovivad oma piltidega kaaslaseid kadedaks ajada ning koguda oma piltidele meeldimisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles