Mees üritas kohvris inimkäsi reisile kaasa võtta

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
käsi
käsi Foto: Vida Press

Hiina ühes bussijaamas jäi vahele mees, kes soovis reisile kaasa võtta kohvritäie maha lõigatud inimkäsi.

Turvalindistustelt on näha, kuidas 50-aastane mees siseneb bussijaama ja asetab rahulikult oma koti röntgenlindile. Teisel pool masinat võtab ta kohvri taas kätte ja hakkab minema jalutama, vahendab news.com.au.

Šokis ametivõimud jooksid talle järele, kui avastasid, et kohvris võib olla inimjäsemeid. Seejärel viidi mees ülekuulamisele. Hiljem selgus aga, et mees pole mõrvar, vaid tal oli oma teo seletamiseks üsnagi kummaline põhjendus.

Ta rääkis, et tema vend kaotas kohutavas elektriõnnetuses oma mõlemad käed ning ta viib need lihtsalt oma kodukanti hoiule juhuks, kui vend peaks surema. Traditsiooniliselt usutakse Hiinas, et inimene peab maetama kõigi oma kehaosadega.

Bussijaama ametivõimud helistasid haiglasse, kus mehe venda raviti ja selgus, et ta tõepoolest rääkis tõtt. Siiski ei lastud teda jäsemetega bussile, sest selliste asjade veoks on tal vaja eraldi luba. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles