Luksushotelli seksivad külastajad ajavad naabrid närvi (2)

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt illustratiivne
Pilt illustratiivne Foto: Pexels

Hotellipidaja Ian Schrager avas juunis New Yorgis uue luksuslikku hotelli, mida on tulnud järele proovima hulgaliselt jõukaid ja meeletuid.

Public hotelli naabreid ei häiri uued näod ega kohevil padjad, vaid neid ajavad endast välja hoopis äärmiselt uljad kliendid. Moodsale disainile kohaselt on hotellitubadel maast laeni aknad, kuid sageli ei vaevu armatsejad kardinaid ette tõmbama, vahendab Independent.

68-aastane Leonor Fernandez, kes elab hotelli vahetus läheduses, rääkis, et on korduvalt olnud vahekordade tunnistajaks. Peamiselt tekitas vanaprouas muret asjaolu, et tal käivad mitu korda nädalas külas lapselapsed, kes sündsusetut tegevust märgata võivad.

Hotelli avamishetkest saati on esitatud 300 kaebust sealt tuleneva lärmi kohta. Lisaks ei hoidu külastajad ka ainult voodiümbrusesse vaid kasutavad ära sageli just suuri aknaid, mis vahekorra ajal toetuspunkti annavad, kuid nii omakorda naabritele tõelise vaatemängu pakuvad.

Tubade hinnad Public hotellis algavad 190 eurost ja seega tõmbavad ligi pigem Manhattani koorekihti. Elavas katusebaaris toimuvad sageli peod, kus mängivad ka üle maailma tuntud DJd. «Kõik väärivad ainulaadset elamust, mis tõstab nende tuju ja paneb südame kiiremini põksuma,» sõnas Schrager enne avamist hotelli reklaamvideos.

Külastajad ei tee aga midagi illegaalset, sest seksuaalne tegevus ei toimu siiski avalikus kohas, vaid eraruumides. Kohalikud on välja pakkunud, et hotell hakkaks kasutama toonitud klaasi, et kõik, mis peaks olema privaatne, selliseks ka jääks. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles