Video: lennujaama töötaja sai välguga pihta

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike.
Äike. Foto: Vida Press / Scanpix

Southwest Florida rahvusvahelises lennujaamas sai kaks nädalat tagasi üks töötaja välgutabamuse. Pärast kahenädalast haiglaravi lubati mees lõpuks koju.

21-aastane Augustin Dunn seisis lennuki tiiva juures, kui lennujaama tabas tugev äikesetorm. Üks välgunool tabas lennukit, mille kallal Dunn parajasti töötas. Seetõttu käis elektrivool läbi ka mehe kehast, vahendab Travel and Leisure.

Noormees sai kätele, jalgadele ja rinnale kolmanda astme põletusi, tal tekkis ajuverejooks ja tugev lihaskahjustus. Kaks teist lennujaama töötajat olid õnnetuse ajal samuti lähedal, kuid nemad pihta ei saanud. Kohe kui Dunn löögi sai, jooksid kolleegid talle appi.

«Me teadsime, et ta ei anna alla. Kui lõpuks teada saime, et ta on elus, oli see tõeline kergendus. Selline lugu on kindlasti üks hirmsamaid asju, seda lihtsalt ei oska oodata,» kirjeldas emotsioone Dunni õde.

Mees lasti teisipäeval pärast kahenädalast haiglaravi Tampa haiglast välja kodusele ravile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles