Finnair otsib sadu uusi töötajaid, eelnev kogemus pole vajalik

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnair
Finnair Foto: Vida Press

Soome rahvuslikul lennufirmal on selja taga üsna edukad ajad, mistõttu soovitakse meeskonda juurde palgata sada pilooti ning sadu salongipersonali liikmeid. 

Muu hulgas soovib Finnair palgata sadat pilooti ning otsitakse nii kogenenuid kui ka täiesti kogenematuid inimesi, vahendab Yle.fi.

Algajad kutsutakse kaheaastasele kursusele Poris või 18-kuulisele intensiivkursusele Tamperes, mille tulemusena saavad õpilased endale lennuload. Kogenud pilootidele korraldatakse kaaspiloodi koolitus ja lennukispetsiifilised koolitused.

Finnair on viimasel ajal Aasia liinide arvelt jõudsasti laienenud. Aasta teises kvartalis saavutas Finnair rekordilise kasumi ning käive kasvas eelmise aastaga võrreldes 633 miljonini ehk 11 protsenti.

Kõik kandideerijad saavad avaldusi esitada augusti lõpuni ja kogu kandideerimisprotsess võib aega võtta kuni üheksa kuud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles