Lufthansa lennuk maandus ühe üleliigse reisijaga

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa
Lufthansa Foto: Vida Press

Lufthansa lennukis leidis aset üsna erakordne sündmus, sest lennu ajal toodi ilmale laps. Sünnitusel olid abiks kolm pardal olnud arsti.

Lufthansa lennuk tõusis õhku Bogotast Colombiast ja oli teel Frankfurti. Pardal oli esialgu 191 reisijat, kuid kui maanduti oli neid juba 192, vahendab Deutche Welle.

Lennuk maandati küll juba Manchesteris, et võimalikult kiirelt vastsele ilmakodanikule ja emale põhjalikku arstiabi anda. Seejärel suundus lennuk edasi sihtpunkti Frankfurti.

Juhtumisi olid lennukis ka kolm arsti, kes kõik sünnitusel abistasid. Lennufirma teatel on nii ema kui lapsega kõik korras. «Sel korral tõi kurg tõesti lapse,» oli kirjas lennufirma õnnitlussoovidel värskele perele.

Laste sünd lennukis on üsnagi haruldane. Lufthansa pika ajaloo jooksul on seda juhtunud vaid 11 korral. Sageli saavad lennukis sündinud lapsed lennufirmadelt suured kingitused ning nii mõnigi kord on sel puhul lubatud neil õnnelikel terve elu tasuta lennufirmaga lennata. Mida Lufthansa plaanib beebile kinkida ei ole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles