Itaalia pensionil politseinikud jälgivad turiste

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trevi purskkaev
Trevi purskkaev Foto: Vida Press

Rooma pensionil politseinikud on võtnud oma südameasjaks jälgida turiste ja tagada korrektne käitumine linna kuulsaima vaatamisväärsuse, Trevi purskkaevu juures.

Rooma linnapea kehtestas eelmisel kuul mitu uut reeglit, mis peaks muutma Rooma linnatänavad külastajasõbralikumaks. Muuhulgas keelati monumentidel turnimine, nendel istumine ja nende lähedal söömine, vahendab AP.

Sellest said indu ka pensionil politseinikud, kes asusid turistide käitumist jälgima ning neid vajadusel ka korrale kutsuma. Vabatahtlikud politseinikud jäävad purskkaevu juurde valvesse kuni oktoobri keskpaigani, mil turismihooaeg saab läbi. Seniks on nad valvepostidel aga igal hommikul kella üheksast kuni südaööni.

Rooma on pidanud sageli rinda pistma halvasti käituvate turistidega. Alles hiljuti peeti kinni Trevi purskkaevus paljalt ujunud mees. Selle hooaja jooksul sai jalgpallifännide tõttu kannatada ka Hispaania treppide lähedal asuv purskkaev. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles