Pere visati lapse käitumise pärast lennukist välja

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps
Laps Foto: Vida Press

New Yorgi perekond väidab, et nad visati JetBlue lennukist välja vaid seetõttu, et nende väikelaps tagus jalgadega eesoleva istme seljatuge.

JetBlue on aga veendunud, et perekonnal paluti lahkuda, sest nende jutt oli ebaviisakas ja ropp ning nad loopisid teiste suhtes ähvardusi, vahendab Travel and Leisure.

Tair Raanan ja Mandy Ifrah soovisid sõita Fort Lauderdale'ist tagasi koju New Yorki. Enne õhkutõusu hakkas nende ühe aastane väikelaps taguma eesoleva istme seljatuge. Ifrah sõnul vabandasid nad ka reisija ees, keda nende lapse tegevus häiris. Siiski oli ta nõus, et nende kahe vahel läks sõnasõjaks ja lõpuks liikus häiritud reisija mujale.

Vahetult pärast seda tuli nende juurde meeskonnaliige, kes palus perekonnal lennukist lahkuda. Perekond ei tahtnud sellega küll nõus olla. Seejärel kutsuti lennukisse ka turvameeskond, kes veelkord palus tungivalt perekonnal lennukist lahkuda.

JetBlue kinnitas, et tõepoolest kästi perekonnal lennukist lahkuda, kuid põhjuseks ei olnud nende lapse käitumine vaid hoopis vanemate ähvardused. Perele maksti lennupiletite eest raha tagasi ning sündmuse uurimine jätkub. Nii kaua, kui uurimine kestab, ei tohi perekond enam selle lennufirmaga sõita.

Seni ei ole perekond veel lennufirmat kohtusse kaevanud, kuid nad on palganud advokaadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles