Pere visati täide pärast lennukist välja

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täid
Täid Foto: Vida Press

Ameerika Ühendriikide spordireporter Clay Travis visati koos perekonnaga Delta Air Linesi lennukist välja, sest pardameeskond sai teada, et ta pojal on täid.

Travise perekond soovis lennata koju Nashville'i, kuid nende teekond jäi poolikuks, sest mehe kuue aastasel pojal olid täid. Travise hinnangul hakkas poeg pead kratsima veidi varem, kui perekond oli lendamas Pariisist Minneapolisse, vahendab Travel Pulse.

«Mitu salongipersonali liiget tormas meie juurde ja hakkasid mu poja pead vahtima. Nad kõik ahastasid, et tal on täid,» kirjutas Travis. Ta lisas, et nii tema, ta naine kui ka nende kolm last sunniti Minneapolise lennul juba karantiini ning neil ei lastud minna jätkulennule Nashville'i.

«Nad nõudsid, et arst peab meie alaealised lapsed üle vaatama ja lisasid, et kui me sellega nõus ei ole, siis nad meid Nashville'i lennukile ei lase,» sõnas Travis.

Delta töötajad ütlesid perekonnale, et nad peavad lennujaamast lahkuma, saama ravi ja tulema tagasi arstitõendiga, mis kinnitab, et neile on antud luba lennata. «Ma uurisin veidi asja ja leidsin, et pilootidel on viimane sõnaõigus, kes saab nende lennukis lennata. Seega ma ütlesin, et me läheme siseneme lennujaama, läheme oma värava juurde ja laseme piloodil otsustada. Meile kinnitati aga, et see on võimatu,» kirjeldas Travis.

Delta Air Lines on läbi sotsiaalmeedia ka Travisega ühendust võtnud ja käivad läbirääkimised mõlemat osapoolt rahuldavate tulemuste nimel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles