American Airlinesi stjuuardi käsipagasist leiti 30 padrunit

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padrunid
Padrunid Foto: Vida Press

Jaapani lennujaama ametivõimud pidasid kinni American Airlinesi stjuuardi, kes kogemata oli käsipagasisse jätnud muuhulgas ka 30 padrunit.

50 eluaastates stjuuard kandis padruneid relvasalves, kuid relva ennast tal kaasas ei olnud. Mees oli käsipagasiga läbinud juba mitu turvakontrollipunkti enne kui padrunid avastati. Ta väitis, et oli padrunid kotti unustanud kogemata, vahendab Travel Pulse.

Muuhulgas oli stjuuard padrunitega pardale saanud ka juba Ameerika Ühendriikide poolel, sest ka seal ei pannud keegi keelatud esemeid tähele. Mees võeti esialgu küll vahi alla, kuid ta vabastati peagi, sest ükski tõendusmaterjal ei viidanud sellele, et temast oleks ümbritsevatele ohtu ning samuti tegi mees ametivõimudega koostööd.

Lisaks üritab Jaapani politsei mõista, kuidas mees üldse käsipagasis olevate padrunitega nende riiki sisse pääses. American Airlines täpsustas vaid, et pärast vabastamist lendas mees tagasi kodumaale, kuid nad ei selgitanud, kuidas võis juhtuda, et ta padrunitega üldse lennukisse pääses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles