Lihtne nipp, mis teeb hotellis viibimise mõnusamaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
eeee
eeee Foto: dxsdsds

Reisimine on vahva, kuid hotellikülastused jätavad teinekord soovida ja mõjuvad nii puhkusele laastavalt, kuid järgides mõnd lihtsat nippi annab seda parandada.

Selleks, et hotellis end paremini tunda, ei pea põhjalikult ette valmistama ja ööbima vaid kõige luksuslikemas tubades. Kõige lihtsam viis endale mõnus puhkus tagada, on olla julge ja küsida seda, mida soovid, vahendab Insider.

«Paljud inimesed ei mõista, et hotellides on olemas kõik, mida neil vaja,» sõnas suure hotelliketi Wundham Hotel Group turundusdirektor Barry Goldstein. «Ma arvan, et inimesed ei tea, et hotellides on peaaegu kõik olemas, alates kõige lihtsamatest asjadest nagu ravimid ja telefonilaadijad kuni alussärkideni välja».

Palju sellest on tasuta. Kui tubades ei ole lokitange või triikimisrauda, tasuks selle kohta vastuvõtulauast uurida ja kui tegu on vähegi korraliku hotelliga, siis on see suure tõenäosusega neil ka olemas.

Lisaks tuleks hotellile teada anda, kui plaanid reisida koos lastega. Isegi kui broneerimisel ei ole küsitud nime ja vanust, tuleks need siiski lisada, sest hotellid võivad nii ette valmistada armsad üllatused. Toas võivad ees oodata juba küpsised ja mõnusad joogid või väikesed mänguasjad.

Kindlasti ei tohiks olla ka häbelik, kui on soov endale paremat tuba küsida. «Reisijad, kes peatuvad tavatubades, ei julge seda tavaliselt teha, kuid kui hotell ei ole täis, saavad vastuvõtutöötajad pakkuda ka paremaid tube,» kinnitas Goldstein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles