Galerii: Jaapani kummituslik seksihotell

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaapanis on üsna laialt levinud seksihotellid, kuhu kaaslasega lõbusalt aega veetma tulla. Mõni neist on aga maha jäetud ja nüüd avaneb seal üsna õõvastav vaatepilt.

Fuurini motell Tokyos oli ideaalne paik, kuhu tulla kaaslasega, keda laiemale avalikkusele näidata ei soovitud, kuid kes kõlbas suurepäraselt mõneks romantiliseks hetkeks. Motell on küll ammu maha jäetud, kuid paljud toad on väga hästi säilinud, vahendab news.com.au.

Külastajatel anti Fuurini motellis valida kümne toa vahel, mis kõik olid isemoodi dekoreeritud. Nii sai öö veeta keskaja sviidis või hoopis Kreeka-teemalises toas. Kõikides tubades oli vannituba ja söögisaal.

Paik on olnud suletud juba 17 aastat ning väidetavalt on selle nüüdseks vallutanud kummitused. Kohalikud ei julge majja siseneda, sest kardavad sealset üleloomulikku kohalolu.

«Müüt, et Jaapani kummitused elavad mahajäetud hoonetes, peaks vist inimesi eemale peletama, et nad ei läheks majadesse sisse ega hakkaks seal laamendama,» arvas Hollandi fotograaf Bob Thissen, kes selle julge sammu tegi.

Jaapanis austatakse mahajäetud majasid kõrgelt ning usutakse, et iga sellise hoonega käib kaasas kari kummitusi. Seetõttu on neis majades sageli kõik täiesti puutumata ja vaatamata möödunud ajale omal kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles