Suurbritannia väljastas populaarse puhkusesaare kohta reisihoiatuse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannapuhkus
Rannapuhkus Foto: Vida Press

Suurbritannia välisministeerium hoiatas kõiki Roheneemesaartele reisijaid, sest viimasel ajal on seal aset leidnud hulgaliselt rööve ja seksuaalseid kuritegusid.

Osa Roheneeme saartest on sattunud tõelise kurjategijate võimu alla, sest viimasel ajal on turistid langenud seal rünnakute ohvriks. Samuti hoiatas Briti välisministeerium ka suureneva hulga sissemurdmiste üle kahes kõige populaarsemas kuurordis, vahendab Express.

Reisikorraldajad ei ole seni hoiatusega kaasa läinud ning peavad Roheneemesaari endiselt turvaliseks sihtpaigaks. Ühtlasi ei ole hoiatust väljastanud ka Eesti välisministeerium.

Samas on turiste hoiatatud, et saartel on suur Zika viirusesse nakatumise oht, mistõttu ei tohiks saarel viibides või vähemalt kaks kuud pärast sealt lahkumist rasestuda.

«Glamuursete hotellide fassaadi taga on tegu endiselt vaese rahvaga, kes võitleb vaesusega. Turistid koos oma raha ja väärtuslike seadmetega, on lihtsaks sihtmärgiks,» sõnas reisijurist Nolan Mortimer.

Roheneemesaared on turistide hulgas muutnud järjest populaarsemaks sihtkohaks ning eelmisel aastal tõusis sealne turistiarv 13,6 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles