Austraalia ajaleht valis aasta parimaks turismilinnaks Haapsalu (2)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu promenaad.
Haapsalu promenaad. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Austraalia üks suurimaid ajalehti The Sydney Morning Herald valis Haapsalu linna 2016. aasta parimaks turismilinnaks maailmas.

Jaanuari alguses sai Haapsalu linnapea Urmas Sukles telefonikõne Võrust Helle Jaaniorult, kes teatas, et tema Austraalias elav õde Reina Peedo on talle helistanud ning teatanud, et Austraalia turismiajakirjanikud on valinud Haapsalu 2016. aasta parimaks turismilinnaks, kirjutab Läänlane.

Urmas Suklese sõnul tundus see jutt esialgu nii uskumatu, et sai sel teemal isegi nalja visatud. «Täna, kui ma hoian käes seda ajalehte, kus Haapsalu on rubriigis «Best Finds 2016» ehk «Parimad leiud 2016» ilusasti parima linnana kirjas, on ikka hea ja uhke tunne küll!» kommenteeris Sukles.

Haapsalu puhul on lehes ära toodud seotus Tšaikovskiga, luiged merel ja viigil ning Skandinaavia stiilis puitarhitektuur linnuse ümbruses ja restoranide väliterassid.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles