Gluteenivaba toidu tellinud reisijale anti lennul üks banaan

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banaan
Banaan Foto: Kuvatõmmis

Üheksatunnisel lennul Jaapanist Austraaliasse pakuti ka hommikusööki, kuid üks reisijatest palus endale gluteenivaba rooga, mille ta ka sai – talle anti üks banaan.

Londonlane Martin Pavelka väidab, et talle serveeriti Jaapani lennufirma All Nippon lennukis hommikusöögiks vaid üks banaan. Puuvilja küljes oli kleeps, kuhu oli märgitud GF ehk gluteenivaba. Lisaks anti talle väike pakk, milles olid nuga, kahvel ja sool, vahendab Telegraph.

Ka õhtusöögiks lennu alguses oli mees palunud gluteenivaba rooga ja see oli olnud korralik, mistõttu ootas ta kõhukamat rooga ka hommikusöögiks. «Kõik teised sõid korralikku hommikusööki munade, vorsti, seente, saia ja jogurtiga. See oli üheksatunnine lend. Kuigi banaan oli tõepoolest gluteenivaba, ei hoidnud see mul just väga kaua kõhtu täis,» sõnas Pavelka.

Mehe sõnul said teised reisijad kõhutäie naerda, kui ta pardameeskonnale olukorra üle kaebas. «Mulle tundub, et stjuardess sai ka aru, et see ei ole õige. Viga pidi tulema kusagilt ülevalt poolt,» täpsustas Pavelka.

Ühtlasi esitas ta lennufirmale kaebuse, kuid vastust sellele ei ole tulnud. Samuti ei ole lennufirma All Nippon olukorda avalikult kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles