Naine kaebas pärast armuafääri ja rasedust hotelli kohtusse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar
Paar Foto: Vida Press

Sakslanna veetis 2010. aastal öö hotellis koos oma armukesega, kellest ta teadis vaid eesnime. Üheksa kuud hiljem sünnitas naine poja ning püüdis seejärel hotellilt teada saada mehe kontaktandmeid. 

2010. aasta juunis veetis sakslanna Saksamaal Halle'is kolm ööd mehega, kelle nimi oli Michael. Üheksa kuud hiljem sünnitas naine poja, keda ta ise peab armusuhte viljaks, vahendab Travel and Leisure.

Naine üritas seejärel hotellilt infot välja pressida, et teada saada mehe täisnime ning seejärel juba Michaeliga ühendust võtta. Siiski ei soovinud naine lapsele isa, vaid hoopis toetusraha, mida mees peaks lapsele maksma.

Hotell aga keeldus infot väljastamast, sest neil ei ole kohustust avaldada ühegi kliendi isiklikke andmeid. Selgus ka, et samal ajal ööbis hotellis neli meest, kelle eesnimi oli Michael. Seejärel kaebas naine hotelli kohtusse, kuid ka kohus otsustas, et hotell ei pea tundmatu Michaeli andmeid avaldama.

Kohus kinnitas, et mehe õigus kaitsta oma abielu või praegust perekonda on suurem kui kohustus maksta lapsetoetust. Samuti ei olnud kohus veendunud, et naine teab mehe õiget eesnime, mistõttu ei olnud samuti alust avaldada nelja Michaeli isikuandmeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles