Vanapaar arvas, et nende kõik hinnas puhkus sisaldas tervet Rhodose saart

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhodos
Rhodos Foto: Vida Press

Briti vanapaar sõitis puhkusereisile Rhodose saarele ning oli soetanud endale kõik-hinnas-paketi, mistõttu olid nad šokeeritud, kui neil paluti linna restoranis arve tasuda.

Paar käis söömas kohalikus restoranis, mis asus nende hotelli läheduses. Pärast einestamist hakkasid nad lahkuma, arvates, et ei pea midagi maksma. Üllatus oli suur, kui klienditeenindaja nad kinni püüdis ja raha nõudis, vahendab Daily Mail.

Seejärel viibutas paarike kelnerile hotellist saadud käepaela, mis peaks tõestama, et nad on soetanud kõik-hinnas-paketi. Kohale kutsuti restorani omanik, kes selgitas reisisellidele, et käepael kehtib vaid nende hotellis, mitte tervel Rhodose saarel.

Pärast selgitust oli paar nõus maksma ka restoraniarve. Ometi kinnitas omanik, et nad ei olnud esimesed inimesed, kes sarnase vea on teinud. Eriti suur pidavatki probleem olema restoranides, mis asuvad kõik-hinnas-hotellide lähistel.

Turistid eelistavad sageli kõik-hinnas-pakette, sest teavad, et kohale jõudes ei pea nad enam söögi, joogi või meelelahutuse eest maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles