Video: Emirates annab United Airlinesile humoorika vastulöögi

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriigid ning selle lennufirmad on viimasel ajal saanud ohtralt kajastust. Hiljuti keelati teatud riikidest tulevatel lendudel ära elektroonika ning nüüd pälvis United Airlines tähelepanu kliendi halvasti kohtlemise pärast.

Kui kehtestati elektroonikakeeld, avaldasid pahameelt lennufirmad, keda see otseselt puudutab. Nende hulgas ka üks maailma suurimaid lennufirmasid Emirates. 

United Airlinesi tegevjuht Oscar Munoz sõnas toona ühes intervjuus, et «need lennufirmad ei ole mingid lennufirmad». Nüüd on Emirates leidnud sobiva hetke anda vastulöök. 

Nad avaldasid reklaamvideo, milles toovad välja Munoze öeldud lause. Lisavad seejärel aga, et suurim reisikeskkond Trip Advisor on Emiratesi kuulutanud 2017. aasta parimaks lennufirmaks. Ühtlasi on neil Trip Advisori kogukonna hinnangul ka parim tava ning äri-klass. 

Emirates on osavalt ära kasutanud United Airlinesi motot «lenda sõbralikus taevas», lisades sinna «seekord aga päriselt».

Loe pikemalt United Airlinesi ümber lahvatanud skandaalist siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles