Video: mis toimus lennukis, enne kui reisija välja visati? (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr David Dao perega
Dr David Dao perega Foto: Vida Press

Sotsiaalmeedia näitab taas oma võimu, sest levima on hakanud video sellest, mis toimus lennukis enne kurikuulsaks saanud intsidenti. 

Video on filminud reisija, kes istus David Dao taga ning salvestiselt on kuulda, kuidas Dao väidab, et ta läheks pigem vangi, kuid vabatahtlikult ta sealt lennukist ei lahku. Lisaks ütleb mees korrakaitsjatele, et nad võivad ta sealt kas või välja tirida.

Dao rääkis parajasti telefoniga, kui ametivõimud palusid tal lahkuda. Ta väitis aga, et tal on vaja järgmisel hommikul kell kaheksa patsientidega kohtuda ning seetõttu ei ole ta nõus väljuma. Ühtlasi ähvardas Dao lennufirma kohtusse kaevata. Praeguseks on teada, et selle ähvarduse on mees ka juba ellu viinud.

Kui Dao ei olnud nõus endiselt lahkuma, sõnas ametnik, et vastuhakkamine teeb asjad veelgi keerulisemaks ning talle öeldi samuti, et sellisel juhul tuleb kasutada jõudu. Daod see aga ei heidutanud ja ta jäi enesele kindlaks.

Lisaks on kuulda, kuidas Dao räägib, et ta on juba üle 24 tunni teel olnud ja tahab koju saada. Sellele vaatamata otsustati mees siiski lennukist eemaldada ning ta lohistati jõudu kasutades välja.

Loe juhtunust ning sellega kaasnenud meelepahast lähemalt siit. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles