Suupiste, ilma milleta Inglise kuninganna kunagi ei reisiks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Queen Elizabeth II gestures as she meets members of The Royal Lancers during a reception following the ceremonial presentation of the Guidon to The Royal Lancers at Windsor Castle, in Berkshire on April 5, 2017.  / AFP PHOTO / POOL / Dominic Lipinski
Britain's Queen Elizabeth II gestures as she meets members of The Royal Lancers during a reception following the ceremonial presentation of the Guidon to The Royal Lancers at Windsor Castle, in Berkshire on April 5, 2017. / AFP PHOTO / POOL / Dominic Lipinski Foto: Dominic Lipinski/AFP

Enamike inimeste jaoks on oluline, et reisil oleksid kaasas mugavad jalanõud ja ehk ka kenad päikeseprillid, kuid kuninganna Elizabeth II soov on hoopis erilisem.

Kuninganna endine kokk Darren McGrady avaldas saladuse, et Elizabeth II ei ole nõus reisima isegi lühikesi maid ilma, et tal oleks alati olemas tükk šokolaadikooki, vahendab Travel and Leisure.

Kui kuninganna peaks reisile suunduma ja koju jääb veidi seda kooki järgi, siis tuleb reisile kaasa ka kokk, kes kannab seda kooki kaasas. Ühtlasi on kõiki personali liikmeid hoiatatud, et nad ise kooki maitsma ei hakkaks, kuna kuninganna pidavat kohe märkama, kui mõni tükk on kaduma läinud.

McGrady avaldas veel teisigi kuninganna veidruseid. Näiteks lõikab ta banaanil alati otsa küljest, seejärel lõikab selle pikkupidi pooleks ning tükeldab ja sööb seda kahvliga. Ka pirne sööb Elizabeth II üsna veidral moel, nii nagu süüakse ka keedumuna. Ta lõikab pirnil pealmise osa maha ja sööb seejärel lusikaga pirni sisemuse ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles