Kohver, mille ootejärjekorras on juba 10 000 inimest

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvrid
Kohvrid Foto: SCANPIX

Hiljuti tuli turule uus kohver, mille järjekorras on tuhandeid inimesi ning nende hulgas ka kuulsused nagu Oprah Winfrey, Jessica Alba ja Gigi Hadid.

Radeni A22 Carry kohver on täis igasuguseid tehnoloogilisi vidinaid. 3,8 kiloses kohvris on aku, millega saab laadida näiteks telefoni. Lisaks teavitab kohver kohe ka pakkijat, kui palju tema pagas kaalub, vahendab news.com.au.

Sama rakendus, mis kohvrit ka kaalub, oskab reisijale öelda, milline on väljas hetke ilm, milline on seis liiklusega ja veel kirsina tordil annab kohver teavitusi ka headest lennupiletite pakkumistest. Kohvrisse on sisse ehitatud ka Bluetooth seade, mis võimaldab omanikul pidevalt oma pagasi asukohta jälgida.

Kohver tuli turule kümne kuu eest ning selle ajaga on neid müüdud juba 20 000 tükki. Nüüd on ootejärjekord paisunud aga tuhandetesse ning tootmine järjest käib. «Raske on ennustada nõudlust. Me oleme väga meelitatud,» ütles Radeni tegevjuht Josh Udashkin.

Suur huvi on tekkinud ka seepärast, et oma soovi kohvrit osta on üles näidanud paljud kuulsused. Väidetavalt tellis briti meigikunstnik Charlotte Tilbury oma meeskonna 40 A22 Carry kohvrit ning need on endale soetanud ka terve NBA Golden State Warriors meeskond.

A22 saab osta kümmet erinevat värvi, alustades kuldsest ja lõpetades veidi tavapärasemate toonidega. Kõige populaarsem on hetkel heleroosa läikega kohver.

Lisaks on kohvri pealispind ka põrutuskindel ja selle rattad võimaldavad kohvrit ka hõlpsasti 360 kraadi ulatuses keerutada. Arvestades kohvri menukust ja sellega kaasas käivaid eelistusi ei olegi müügihind kõige kallim. A22 kohvri saab soetada 277 euro eest ning sellest veidi suurema, kuid samade eelistega, kohvri A28 saab poest kätte 371 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles